Департамент культури КМДА | Музей історії Києва

 

Facebook (сторiнка) | Facebook (група)Telegram | YouTube

     

Контакти - Contacts | Графік роботи - Working schedule | Квитки - Tickets

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Виставка скульптури Михайла Карловського "Imaginarium"

Музей Шолом-Алейхема (філія Музею історії міста Києва) - вул. Велика Васильківська, 5 («Арена-Сіті»). Тел. 235-17-34

Виставка триватиме до 10 липня з 11.00 до 17.00 щодня окрім понеділка

Музей Шолом-Алейхема представляє виставку скульптури сучасного українського скульптора, члена Національної спілки художників України, Михайла Карловського під назвою «Imaginarium».

Твори Карловського зберігаються у Художньому музеї Саксонії-Анхальт в Галле (Німеччина), у приватній колекції принца Монако, Альбера, в Чернівецькому обласному художньому музеї та Музеї Шолом-Алейхема, а також у приватних зібраннях Німеччини, України, Бельгії, Франції, Канади, Великої Британії, Аргентини та США.

Скульптор працює у традиціях неокласики та мистецького постмодернізму, а його самобутній стиль ілюструє роздуми, стан та настрої сучасної людини.

«Imaginarium» - це уявний світ, однак у цьому світі глядач може зустріти знайомих героїв античних мітів або біблійних історій, які втілюють споконвічні переживання, актуальні й для сьогоднішніх днів.

Михайло Карловський народився 26 травня 1968 року в Миколаєві.

У 1985 р. закінчив середню загальноосвітню школу в Києві.

У 1989-1992 роках навчався на факультеті скульптури у Київському Художньому інституті (нині НАОМА), у майстернях професора Івана Васильовича Макогона та Віктора Васильовича Сухенка.

У 1992-1994 роках навчався у Вищій школі мистецтв та дизайну «Бург Гібіхенштайн» у м. Галле, Німеччина.

У 1995 р. захистив диплом за спеціальністю «Скульптура». У 1995 вступив до Спілки художників України (нині - Київська організація Національної спілки художників України).

У 1995-1998 роках навчався в аспірантурі під керівництвом професора Берндта Гебеля.

З 1996 р. до сьогодні скульптор представляє свої роботи на виставках у різних містах світу. Живе та працює у Берліні та Києві.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Музей Шолом-Алейхема - Sholom-Aleichem Museum

 

 

 

 

 

 

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів сайту Музея Шолом-Алейхема посилання / активне посилання на нього обов'язкове. When using materials of the Sholom-Aleichem Museum website in full or in part, the reference or the hyperlink to it is obligatory.

Створення та підтримка сайту - Creation and support of the website: Rafael Litvin