ДЕПАРТАМЕНТ КУЛЬТУРИ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

МУЗЕЙ ІСТОРІЇ МІСТА КИЄВА

 

 

 

Головна | Контакти

 

 

 

 

 

 

Презентація книги "Цурки-гілки"

Ганна Костенко - сучасна українська письменниця, кандидат філологічних наук, лауреат літературної премії «Благовіст» 2016 року в номінації «Проза» за книгу «Те, що позбавляє сну», лауреат премії Книга року 2015 «Глиняний кіт» у номінації «Проза» (роман «Те, що позбавляє сну»), дипломант ХІІІ конкурсу «Одесса на книжных страницах» (Книжковий ярмарок «Зелена Хвиля – 2016»), лауреат конкурсу «Смолоскип» у 2010 році (III премія, секція «Проза»), міжнародної молодіжної літературної україно-німецької премії ім. О. Гончара у 2007 (за цикл оповідань «Медуза у хмарах»), член Національної спілки письменників України (2006), переможець літературного конкурсу «Витоки» Національного університету «Острозька Академія» у номінації проза (2011) та переможець Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов – 2005».

Публікації:

Збірки оповідань «Все ще буде, все…» (2005), «Медуза у хмарах» (2007), роман «Те, що позбавляє сну» (вид-во «Український пріоритет», 2015), журналах «Літературна Одеса», «Буковинський журнал», альманасі «Дерибасовская – Ришельевская» та «Київська Русь» (2010).

«Цурки-гілки» – маленька історія одного одеського будинку, мешканці якого багато чого бачили у цьому світі, аби сприймати його серйозно. Історія, що вплетена в судини приморського міста, скаліченого транспортом і людьми, крихітне скельце, що доповнює велику мозаїку пам’яті, яка складається з життєвих епізодів, усмішок, очей, надій і сліз. Кожна квартира – як маленький всесвіт, кожна розповідь – як віддзеркалення Одеси, якої вже немає.

18.11.2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музей Шолом-Алейхема

Контакти

 

© Sholom-Aleichem Museum - Kyiv

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів сайту Музея Шолом-Алейхема посилання/активне посилання на проект обов'язкове