ДЕПАРТАМЕНТ КУЛЬТУРИ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

МУЗЕЙ ІСТОРІЇ МІСТА КИЄВА

 

 

 

Головна | Контакти

 

 

 

 

 

 

 

II Всеукраїнський конкурс авторської ляльки

Україно-ізраїльський інститут стратегічних досліджень ім. Голди Меїр спільно з Музеєм Шолом-Алейхема та Благодійним Фондом ім. Шолом-Алейхема оголошують II Всеукраїнський конкурс авторської ляльки.

Тема Конкурсу: «Єврейський анекдот»

Участь у Конкурсі можуть взяти майстри-лялькарки, художники, скульптори, фотографи (без вікових обмежень), творчі колективи (студії образотворчого мистецтва, учні шкіл). На Конкурс приймається не більше двох сюжетних робіт з описом анекдоту.

Прийом робіт на конкурс: з 19 по 26 лютого 2019 року. Участь у  Конкурсі є безкоштовною.

Переможці будуть оголошені навесні 2019 року. Автори кращих роботіт (оцінювати буде незалежне журі  шляхом таємного голосування) отримають грошові нагороди в номінаціях:

- лялька з текстилю;

- лялька з пластика;

- декоративно-прикладне мистецтво;

- приз глядацьких симпатій.

Всі учасники будуть нагороджені дипломами та призами від організаторів.

Умови участі  та подача заявок.

1. Заявки на участь у Конкурсі повинні бути надані в оргкомітет до 14 січня 2019 року на імейл: tng@goldameir.institute. У заявці потрібно вказати: контактні дані (прізвище, ім'я, мобільний телефон), назву роботи та техніку виконання, фото роботи.

2. На конкурс приймається не більше двох сюжетних робіт з описом анекдоту.

3. Безпосередньо роботи на Конкурс надсилати/привозити організаторам з 19 по 26 лютого 2019 роки (адреса буде розіслана додатково).

За додатковою інформацією звертайтеся за номером: (068) 810 50 89 (Грабан Тетяна).

Нагадуємо, 4 квітня 2018р.відбулося нагородження переможців Конкурсу авторської ляльки за мотивами творів Шолом-Алейхема. У Конкурсі взяли участь понад 20 майстрів з усіх куточків України. Переможці були визначені в трьох номінаціях: лялька з текстилю, лялька з пластика та декоративно-прикладне мистецтво.

Згідно з рішенням журі, в номінації «Лялька з текстилю» перше місце здобула робота «Хлопчик Мотл» Наталії Рудікової, друге місце - «Тев'є» Григорія Ключника, третє місце - «Тев'є-молочар» Сиряченко Світлани та «Зачарований кравець» Світлани Сухіної.

У номінації «Лялька з пластика» переможцями стали: «Блукаючі зірки» Світлани Рихальської, «Зачарований кравець» Світлани Чікальової, «Вечір» Юлії Володарської.

Робота «Скрипаль на даху» Аліни Сивокінь стала переможцем в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво».

Приз глядацьких симпатій одноголосно отримала робота Оксани Цюпи «Ляльки «Мазлтов».

Варто відзначити, що Конкурс авторської ляльки за мотивами творів видатного єврейського письменника Шолом-Алейхема проходив вперше.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музей Шолом-Алейхема

Контакти

 

© Sholom-Aleichem Museum - Kyiv

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів сайту Музея Шолом-Алейхема посилання/активне посилання на проект обов'язкове