ДЕПАРТАМЕНТ КУЛЬТУРИ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

МУЗЕЙ ІСТОРІЇ МІСТА КИЄВА

 

 

 

Головна | Контакти

 

 

 

 

 

 

Концертна програма "Мелодії духовних світів - музика Бааль Сулама"

Виконавцi: заслужений артист України Ігор Воронка (фортепіано), Марина Раевська (скрипка)

Шановні друзі!15 грудня, у неділю, о 15:00 в Музеї Шолом-Алейхема, вул. В. Васильківська, 5 («Арена-Сіті»), тел: (044) 235-17-34) проводиться концерт, присвячений творчості, музиці видатного каббаліста ХХ віки Бааль Сулама (рава Йегуди Ашлага).

Рав Йегуда Лейб Алеви Ашлаг (Бааль Сулам, 1885-1954) народився у Варшаві. Вже з ранніх років був відмічений учителями як людина, що невпинно прагне до розкриття таємниць всесвіту. У 1921 р. Бааль Сулам перевозить свою сім'ю до землi Ізраїлю.

Він є автором багатьох книг, статей по каббалі. Найвідоміші: "Коментар на книгу Зоар", "Талмуд есер а Сфирот" (вчення про 10 сфирот). Він відкрив нову еру вивчення каббали для сучасного покоління, як систему наукових знань, досягнень про усі рівні величезного всесвіту. Окрім книг, статей він створив особливий цикл музичних творів "Мелодії духовних світів", музику, що зачіпає душу кожної людини.

"У музиці духовних світів закладена величезна вища сила, тому що її відчуває людина, що осягнула вищий рiвень управління нашим світом.  Він відчуває природу на її тонких рівнях, де формуються сигнали і сили управління, які потім знижуються до рівня цього світу, працюють в неживій, рослинній, тваринній і людській матерії, формують наші думки і наші бажання. . Він немов піднімається вище за наш світ і починає відчувати ці сили до їх сходження в наш світ".

Окрім виконання цієї чарівливої музики, пісень, присутнi будуть ознайомленi з біографією, творчістю цієї видатної людини. Будуть показані відеокліпи, відповіді на ваші питання.

Просимо заздалегідь повідомити про ваше бажання бути присутнім на зустрічі по одному з телефонів: (044) 235-17-34, (068) 855-76-33, (050) 201-12-56, або напишіть на email: opentv17@gmail.com

Кількість місць обмежена. Вартість квитків - 25 грн

Міжнародний проект "Відкритий телеканал" - www.opentv.tv

Музей Шолом-Алейхема, філія Музею історії міста Києва – SholomAleichemMuseum.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Музей Шолом-Алейхема

Контакти

 

© Sholom-Aleichem Museum - Kyiv

 

 

При повному або частковому використанні матеріалів сайту Музея Шолом-Алейхема посилання/активне посилання на проект обов'язкове